Rocky
Rocky var den första serietidningen som jag blev publicerad i. Det var tack vare att jag kom i kontakt med Håkon, Martin Kellermans agent. Vi träffades på en serietecknartävling i Stockholm som tidningen City anordnat. Jag var en av finalisterna och Håkon gillade min serie. På tåget mot Stockholm ritade jag en serie om mig och Martin som jag visade Håkon. Han frågade om han fick ta med den och visa Martin, på den vägen är det. Sedan hade jag äran att bli publicerad lite då och då i  Rocky.

pub1

pub2


Nolltretton och Nollelva
Tidningen 013 & 011 är en gratistidning som finns i Östergötland. Chefen Benny har stöttat mig sedan dag ett. Mina serier finns längst bak i den tidningen och jag publicerar 2 st serier/nr.

pub3

pub4


PONDUS
I Pondus var jag publicerad med 3 sidor varje nummer. Det var otroligt roligt! Lite kämpigt då jag inte hade något lager, utan var tvungen att hitta på 12 st nya serier varje månad. På den tiden kunde jag inte färglägga så det gjorde förlaget åt mig, färgerna blev aldrig riktigt som jag önskade. Nu har jag äntligen lärt mig allt:)

pub5

pub6


Solo
Solo bad mig rita en serie om att gå till frisören och vilka bekymmer det kan medföra. Jag ritade den sanna historien som min vän Nina blev utsatt för:)

pub7

pub8


Däckpartner
Denna tidning har min chef Benny ordnat. Jag kan ingenting om bilar så jag tar in serier om manligt och kvinnligt och en del skämt om att jag är värdelös ang bilar:)

pub9

pub10


Läsliv
Läsliv är bibliotekets egen tidning som behandlar skriv och lässvårigheter. En superbra tidning med en massa intressanta och inspirerande intervjuer med människor som skriver böcker mm som har skriv och lässvårigheter.
Eftersom att även jag har det är det en ära att få rita serier om detta till tidningen.

pub11

pub12


Maxa Livet -Barncancerfonden
Jag har fått äran att teckna serier till Barncancerfondens tidning Maxa Livet. Ett viktigt ämne som borde få mer genomslag i media. Tidningen riktar sig till unga vuxna som drabbats av cancer och gått igenom denna hemska händelse i deras liv.
http://www.barncancerfonden.se/fakta-och-rad/stod-i-din-narhet/maxa-livet/.

20160412_182737

20160412_193042


Tidningen Mama 
Min förlossningsberättelse publicerades på mama webben och då berättade jag lite om mig själv och om mina tecknade serier för Lisa som är webbredaktör. Hon ville gärna kika på serierna och se min familjekalender. Hon återkom och ville publicera min tecknade serie varje vecka och göra reklam för min kalender:) Oh happy day!
Så nu publiceras mina serier varje onsdag på mama webben!
www.mama.nu

Här kan ni läsa om min förlossningsberättelse.
Den är förkortad då man bara fick publicera en viss mängd ord.

www.mama.nu